...

...Det är alltid lika depprimerande att vara sist med att få veta att det är fest hemma hos en själv...

090430

Min faster fyller 60 år idag - grattis till henne!



Fick min Twilight igår - härligt att ha den i bra kvalisort : ) Extramaterialet var bra - men det hade lätt kunnat vara mera!
Nu väntar jag på New Moon - hoppas att de gör den någorlunda rättvis och inte förstör alltför mycket. Det är lätt en sådan som de skulle kunna göra helt "fel" ... De måste låta det vara 'bara Bella' och inte lägga in massor med Edward bara för att!

Aja.

Förstår inte varför de inte plockar upp våra sopor för? ~morr~ Jag som ställt ut dem vid vägen och allt!

Hehe. Öppnade dörren i morse för att få in lite frisk luft och då har vi en nätdörr sitter i så inte kattorna ska springa ut. Jag gick upp lite snabbt och när jag kom ner igen hade MiniMe blåst upp sig till en liten hårrboll - för ute på trappen satt det nämligen annan katt! ; ) Det tycker hon inte om :p



hit och ladda ner låten som finns där. Och, JA, jag uppmanar till nedladdning! Vet med största säkerhet att han som gjort låten INTE kommer ha någonting som helst emot det! : ) Det var faktiskt en riktigt bra låt! : ) Text här nedan;

Ni har tärt för länge på Sveriges demokrati
Med FRA-lagen, Ipred och datalagringsdirektiv
När ska ni lära er, information vill vara fri?
Ni ser det inte, det är inte lätt – Vi börjar likna Sovjet

Piraterna seglar med Bryssel som mål
Vi kommer, vi kommer
Ni ska se vad vi tål
När vi strandat ska vi tåga som en enad front
Huka er Europa vi har flaggan i topp

Det fanns ett 90-tal då Sverige låg på topp
Nu vill dom skrota den tekniken vi tillsammans har byggt ”opp”
Kom igen nu svenskar, ge oss pirater en röst.
För skyddat privatliv och delad kultur.
Det ska bli ändring i höst

Remember

Semper ubi sub ubi!

090425

Pust. har städat idag. Kände att det luktade funky - så jag tog tag i det. Har lite disk och tvätt kvar - men det kan vänta! Nu har jag ont i mitt stackars huvud och jag börjar känna mig lite hungrig. ... Funderar på att föreslå att vi köper pizza från sveta idag - det var ett tag sedan! : ) Borde väl egentligen inte käka pizza, men det var faktiskt länge sedan nu...!



Lesson learned; låna inte ut pengar till dina vänner! Det slutar - alltid - dåligt!



Känner mig bra trött.
Ska vila lite innan jag drar karln från CS och fixar käk. Sveta öppnar inte förens 17.00 iallafall!


090424

Betalat räkningar idag. Blä. Det är aldrig roligt att se alla pengar försvinna på ett klick. ; ) Men nu var det klar för den här gången! Eller, det kommer en räkning till nästa vecka - men den kan jag gladeligen betala; för den kommer med min älskade film Twilight! xD



Den här veckan har verkligen varit "a blast from the past" som man säger. Har sett/stött på en massa gamla klasskompisar och hanterat alla tankar och känslor det för med sig. En del bra och en del dåliga... Men kan ju iallafall säga som så att efter tre år - jag saknar faktiskt mpc3! Jag hade väl aldrig trott att jag skulle sakna gamla klasskompisar. Men det gör jag - tillochfrån! Vi hade roligt på media - det var den bästa skoltid jag haft!

Har också funderat på den uppenbara babyboomen bland mina jämnåriga - wtf? Är jag efter - eller är det de som ligger massa före?



Ett erkännande som gör lite ont, som jag skäms för, men som jag måste acceptera! Är att jag på ca 2 år har gått upp 10 kg! 0_o Det är fan deprimerande - och inte så lite heller! Och jag vet att jag måste ta tag i det - men jag vet inte hur. Känns hopplöst : (

No One But You (Only The Good Die Young)



Är på Queen humör! : )

Gråter en skvätt när jag hör den här låten. Har alltid varit så. Kommer alltid vara så. It's a fact of life! Är dock en väldigt bra låt, och därför lyssnar jag på den ibland.

Kan inte låta bli att fundera över vad det blivit av det bandet och hur mycket mer bra musik de hade kunnat producera om han (läs. Freddie) fått leva!

So you know!

Patrick har slutat röka idag.
Han har dock också börjat snusa istället - men bara för att bli av med vanan av cigaretten.
Blir nog jobbigare sen när han ska vänja av sig helt med nikotin kan jag tänka!
Men ändå - det är en början; med ett steg i taget!

Jag är iallafall stolt!

<3

090421

Idag fyller Pappa år! Grattis till honom : )



Fin banner jag hittade va?! ~pekar upp i det högra hörnet~
Är väl själv inte jätte politiskt intresserad - har inte haft något som jag riktigt känt för förut. Men, jah, jag röstade ju på dem i valet sist. Så varför inte fortsätta stödja dem nu? :p



090419

Helg, härliga helg! Stördes igår av en tenta - men resten av tiden har jag bara tagit det lugnt!

Marie var här i Fredags. Visade upp lite produkter; var i förväg inte helt säker på vad jag hade förväntat mig - men jag blev glatt överraskad! Mycket bra hudvårds produkter i hög kvalité! Ska köpa på mig en del när plånboken tillåter! Blir nog iaf en scrub den här månaden : ) Är -ärligt talat- själv ingen sådan som brytt mig alltför mycket om min hy och så. Orkar inte lägga energi på det - men det här kändes bra. Något som jag skulle kunna se mig själv använda jämt! För det vore ju inte helt fel att bli av med alla pormaskar! ... Patrick, Mattias och Ika blev också lite provdockor! Hehe. Patrick och Mattias handlade saker för mycket mer pengar än jag! Men så är det med karlar...ser de något de vill ha, så ska de ha det nu - inte sen, nu! Tjejer är lite mer veliga :p

Sen blev det ju såklart att ta igen lite tid - var ju ett ganska så bra tag sedan sist! Husvisning, Guitar Hero och Grillat! Trevligt, trevligt!

Sålde moppen igår. En sak mindre på gårn! ... Vill börja påta i jorden snart : )

Vill ha mitt schema över sommarn också - får se hur mycket jag får jobba! Mycket hoppas jag!

Funderar på att träffa Lotta i veckan! Har inte sett henne sen i februari! ~bad me~

Ne, nu ska jag hitta en bok med en stark karaktär vi kan analysera utefter Freud's teori...! ~wish me luck~

Spread The Word Again

1. Mullvad - det fungerar! Riktigt bra dessutom.

2. Mary Kay - Mycket bra produkter! I'm hooked!

Spread The Word

Sedan piratebay-domen föll vid lunchtid idag så har piratpartiet fått nästan 5000 nya medlemar!

Jag är en av dem.

Bli de du också!

www.piratpartiet.se

090417

* Igår så gick jag ut till universitetet, i högklackat - det ni!
* Idag har jag städat, lite granna, sådär så gott som det går. Fortfarande kaos, men åtminstone ett rent kaos.
* Idag har jag vikit ihop alla lakan som låg - blir så när man tvättar alla på en gång.
* Känner att jag behöver jobba lite snart - annars kommer juni/juli bli smått jobbiga månader!
* Marie kommer hit om en stund - Mary Kay'a lite; whatever that is? Blir nog trevligt!

090414

Läser just nu en kurs i utvecklingspsykologi - vilket är precis så luddigt som det låter! I början så trodde jag att jag förstod - men efter idag; ja - då vill jag helst stoppa huvudet i marken, leka struts och hoppas att det hela bara går över. Men jag antar att det inte fungerar så i den verkliga världen. Det är säkert någon nytta med det här också - får jag hoppas. Annars kan jag tänka mig att bli en smula irriterad!



Har nu beställt en bola til DK : ) Hoppas att hon och itet blir nöjd med den!



Lilla Helen fyller förresten år idag - Grattis till henne!

Volvo C30 T5


090409

Torsdag idag, känns som fredag dock.

Blev att åka med DK till badhuset i lindesberg idag. : ) Var väldigt länge sedan jag badade sist - och ännu längre sen jag gjorde det där - föredrar ju egentligen Gustavsvik. Men, då DK inte trodde att vildforsen skulle vara bra för henne och "itet" så valde vi linde. Dessutom är det ju påsklov i Örebro nu. Vilket innebär MASSOR med besökare, plus dyrare inträde på Gustavsvik. Men men. Det var iallafall mycket skönt att få bada - det borde jag göra oftare; men, ja det är inte alltför kul när man är själv : ( ... aja, det var iallafall nästan bara DK och jag där - plus en drös mammor med bebisar och yngre barn ^^ Det var skönt - ingen trängsel och massa skvätt :p



Blev godkänd på min KTC examination också - det var skönt! : ) Den hade inte varit kul att göra om kan man ju säga...



Kanske Elmia imorgon; är bra sugen på att se hur de byggt upp American Graffiti Hallen. Men men, får se vad ekonomin säger om det! 

090402

Long time, no see. Har inte hänt allt för mycket i min värld - därav inga updateringar. Har också haft VFU ( verksamhets förlagd utbildning ) och ja, man märker ju att man inte är allt för van vid att jobba 06:45 - 16:00. Däckade i princip när jag kom hem, så det gjorde ju också sitt till bloggtorkan. Men men. Tillbaks till VFU. Det var roligt : ) Spännande att se lite annat än bara universitetet hela dagarna och att faktiskt få öva på de praktiska delarna "live" och inte bara på KTC. Det var kul när teorin och verkligheten stämde överens. Och ja, mer än så kan jag egentligen inte säga pga sekretess.

Har varit tillbaka i skolan en vecka snart. Känns bra - har haft ett seminarium ( om vfu'n ) och igår så hade vi KTC examination. Och nu känner jag att jag slänger med ganska mycket konstiga ord - KTC står för "Kliniskt Tränings Centrum". Och det ligger på universitetet men är uppbyggt som en vårdavdelning - med rum och hela köret. Och dit får vi gå för att öva och lära oss praktiska moment. Som nu; Blodtryck, Syrgas, Sug och Benlindning mm. Och i höst får vi gå dit för att lära oss ta venprover (blodprov i armen) och sätta infarter.

Och det vi lär oss där måste vi såklart examinera - tenta av! Så lärarna vet att vi "kan". Det gjorde vi igår - i grupper om fem stycken. Vi gick dit - drog en lott med ett moment och sedan hade vi 30 minuter på oss att förbereda oss på det. Plocka fram saker och läsa på det sista. För vi ska ju inte bara kunna utföra momentet - vi ska veta varför vi gör det? Och vilka lagar som styr. Detta gjorde vi två gånger. Har varit en del stressad inför det tidigare - men det kändes bra. Får resultatet imorgon : )



Igår var det tydligen någon som släppt ut MiniMe. Det tyckte jag inte om - gick och ropade efter henne länge i mörkret men hon kom inte. : ( Tog då till det enda som alltid får henne att kika fram - MAT. Ställde lite på trappen och ropade. Gick in. Och då gick Patrick ut för att röka - och så var hon där  : )

Dom ska få gå ut - men då vill jag att dom ska ha halsband och att de först vant sig med omgivningarna. Inte bara sådär rakt ut i mörkret - när jag inget vet och inte kan höra om hon vill in!



Har installerat baslådan igen. Great. Bra ljud och så hör jag när Patric kommer också ; ) Hehe!

RSS 2.0