090731

Dags för sängen snart tror jag, känns som det börjar bli dags för det. Imorgon åker Patrick mfl. ner till Manntorp - blir själv tills på Lördag kväll. Aja, ska nog gå bra. Annars får jag väl åka till Frövi och sova :p

Har städat idag. Lite duktigt. Fast jag fick lite påputtning innan kan man säga.

Annars; varit ledig i två dagar - men nu blir det jobba hela helgen. Har bakat en del med; nu när jag äntligen kan igen. Två omgånger kanelbullar, en plåt med brownies och två blåbärspajer. Varav den ena tog slut fort när Patrick, Mattias och Krister delade på den. ; ) Får se om vi inte får ta och köpa oss en egen sån där köksassistent också - kan ju inte låna mammas hela tiden heller! Fungerade bra och smidigt med degen! : )

Är i princip klart på nedervåningen nu med! Småplock kvar. Ska ta nya bilder snart och lägga upp! Blir så fint så!

Jag har bakat en blåbärspaj. Jag h

4af5b8aa28fc1d04efff0b06105cde5c.png

Kolla varifrån!

Jag har bakat en blåbärspaj. Jag hade inget recept, men den blev god ändå!


090714

Hatar att sova ensam ! : (

090713

Bara jag som får för mig att städa mitt i natten? Är för övrigt inne på min fjärde maskin disk : )

090712/2

Förresten ang. diskmaskinen. Den tar numera normal tid på sig - typ 45 minuter! Och inte 2 timmar som den gjorde förr! Me like! : ) Kan det kanske bero på att den ligger på egen fas numera?

090712

Näst sista semesterdagen idag! ... Men jag har väl lite strödagar sen kan jag hoppas! ^^

Min diskmaskin fungerar igen! : ) Intresseklubben antecknar förstår jag. Men, det är stort för mig! Som inte kunnat använda den sen straxt efter nyår typ! Och diska i ett handfat är inte direkt att rekommendera! Speciellt inte sen när jag inte hade varmvatten heller! : / Men aja. nu har jag maskinen och den värmer ju vattnet så - det går hur bra som helst, är inne på andra maskinen tror jag! Ska fan diska om allt jag har haft stått - det har ju sprungit möss och annat på det! ~ryser~

Har satt upp mina fina hyllor i vitrinskåpen också. Hyllor av glas - är typ rädd för att ställa saker på dem! :S Tror inte att de ska hålla. Men det borde de väl?

Aja, nu ska jag försöka få igång lite musik, vara mig själv och diska lite mer! xD

...

I'm fine. It's the rest of you that are all fucked up!

...

I'M FINDING MY OLD SELF AGAIN!

090711

Städar och lyssnar på Green Days nya album. It's Great so far! : )

Bara ytte.pytte.lite kvar att göra på på nedervåningen nu! : ) Typ nytt golv och lister! Och så ska jag ju inreda med - undra vem som vill följa med till IKEA. Patrick lär inte ha så stor lust kan jag tro... :p


090706

Och nu så var katterna försäkrade också! 60 :- / månaden. Inte en alltför hög kostnad. Men det kan vara bra att ha nu när de små liven ska springa fritt! : )

090704

Matrummet och köket är klart! Yup. Bara små detaljer kvar - typ, kakel och lister. : ) Känns dock lite annorlunda att ha diskmaskinen i standardhöjd och inte jättehögt som det var förut!

Tak, golv och tapeter kvar i de övriga rummen!

INTE MYCKET KVAR NU! xD

...Och nu så har Patrick semester också! Trevligt! Jag har också en ledig vecka nu! : ) Får se om vi åker någonstans eller vad vi gör!

RSS 2.0