019

Det är vår i luften idag! :) Det är skönt, det får mig att känna mig pepp!

Jag har redan varit ute på en promenad - tog svängen runt byn. Vet inte hur långt det är - men det tar typ 45-60 minuter att gå nu när jag är otränad. Kanske kan ta hem en app som mäter hur långt? Känner för att gå en sväng till, kanske gör det efter lunch - ska fråga Patrik om han vill med. Att lyssna på podcast är kul, men sällskap är roligare. Får fråga när han kommer hem, just när är han hos grannen och hjälper honom med något dator-relaterat.

Kan vara dags att cykla hem min cykel nu med, vägarna är ju rena och torra - om de fortsätter vara det så tar jag hem den om någon vecka! 

Var hem till Karro och Magnus en sväng igår, gjorde hemmagjord pizza och tittade på Gladiatorerna. Det var trevligt! Nu ska jag fundera på att slänga in en maskin tvätt och plocka undan lite, blir inte mer spännande på en Söndag!

018

Inte bloggat speciellt mycket på sistone - ialla fall inte så pass att jag skrivit något ur livet så att säga.

Mina dagar ser mer eller mindre ut så här; Vakna. Plugga. Äta. Sova. Repeat!

Blev lite bryt med räkningsbetalande idag, och så blir det lite storhandling senare - men annars repeteras dagarna om och om igen. Inte så kul kan man tycka - men det är så det blir. Har försökt komma igång med lite vardags träning också - men det går trögt. All is och halka som blev nu har inte direkt hjälpt heller. Vilket egentligen är en dålig ursäkt - jag kan ju göra något inomhus, men det känns larvigt på något vis? Det känns mer på riktigt om man är ute? Jag vet inte - får försöka komma över det snart!

Pausade lite igår med och kollade på presskonferensen när Daniel berättade att det blev en prinsessa. Ibland är jag löjligt mycket royalist. Tror till och med att det föll en och annan tår när de gifte sig förra året. Fast det kan ju också bero på att jag är ständigt emot alternativet - ryser när jag tänker på Reinfeldt som president! No thank you!

Patrik skickade in ansökan om ett nytt jobb häromdagen, får se hur det går med det - hoppas det löser sig! :)

Februari är snart slut - och BlackMarch närmar sig, får se om jag kan hålla mig till det!

017


016

En vecka på twitter.
Josefin Larsson @badanka87

Tror att min bok just klassificerade dagisbarn som en egen art. Intressant.

 

Josefin Larsson @badanka87

Inte för att vara sån, men myrorna ska döden dö!

 

Helena Sandklef @helenasandklef
Sitter i köket och jobbar när den här kommer attackerandes:yfrog.com/odinbrp Svårt att jobba hemifrån med rastlös 37-åring..

 

Fredrik Backman @Backmanland

Det är när man ser vad folket röstat till final i Melodifestivalen man påminns om att det här är samma folk som röstar fram vår regering.

 

Magnus Betnér @Magnusbetner

Expressen "Blir ett tilltalsnamn från tidigare drottning" Kan man hoppas på Kung Byxlös Bernadotte?

 

Magnus Betnér @Magnusbetner

Varför är du så arg jämt? “@helenasandklef: Fåglarna sjunger. FAN VA STÖRIGT!”

 

Johan Svengberg @svengberg

Skönt att statsministern måste inspektera den nyfödda prinsessan. Ungefär som att jag skulle inspektera nya kärnkraftverk. Lysande.

 


015

 


014

"When you’re at the point where you feel you have nothing to live or thrive for, be like a camera: use your negatives to develop."
-
"I’m terminally dissatisfied. It doesn’t matter how well something goes, there’s always something else that needs fixing, that needs solving, that needs attention."
-
"You gotta have faith. Even at the bottom of the blackest hole there will always be light shining through. It just takes faith to see it."

- Jared & Shannon Leto

013

Tillfällig header kan man säga.
Får vara tills dess jag orkar göra en ny, eller tills dess jag tröttnar på den som är nu.
Vilket som nu kommer först.
You never know.

012

 

Jag har läst många fanfic's i mina dar - men den bästa är Can't Stay Away av Jmarit! Den har varit wip ganska länge nu, men då och då har hon lagt upp lite spoilers. Idag var en sådan dag. Först två nya fina manips - och så en spoiler! Damn. Måtte hon slänga upp nya kapitlet snart och inte vänta ikapp rewriten! Min fantasti skenar åt alla håll och kanter! ;) Trots wip statusen så är den väl värd att läsa - Gilmore Girls, Alternativt Universum, Trory! (Tristan/Rory)


011


RSS 2.0