049


048


047


046

Åh, kom precis på att jag behöver en ny header.
Tyckte ju förvisso om den förra jag hade - men ja, det stod ju saker i den som inte stämde längre. Så jag tog bort den. Har ingen som helst inspiration för en ny heller. Hm. Men får väl plocka upp photoshop och se om jag inte kan komma på ngt....

045

 
 
Oh, I want her hair!

044


043

Har inte flyttat färdigt än, tyvärr, har inte haft tid - vilket iofs är bra, för det betyder att jag tjänar lite pengar ;) Men jag har iallfall packat upp allt, startat kyl/frys och städat. Jag ska bara flytta över mig själv och katterna - och så kläderna. Men det får bli i nästa vecka när jag går av schemat.

Var och handlade lite idag - då dom har 10:- vecka på ica. Passade på att köpa lite bra att ha och lägga i frysen, typ bacon. Men, det var mest en parantes, det jag ville komma fram till var att när jag gick upp i lägenheten (MIN LÄGENHET) och premiär la in saker i kyl och frys så kommer jag på mig själv med att flina. Ni vet, lite sådär små dumt som man gör när man är ny förälskad. Och ja, jag kanske är lite små förälskad i livet, och mitt nya hem.

Det kommer blir bra det här! :)

042

 
Jag anmälde mig frivillig att jobba Linde Open i helgen. Varför inte, när jag ändå hade varit intresserad av att gå dit. Jag fick stå lite vakt (som synes)(hittat mig?), men mest stod jag i grillen och tog betalt. Det var långa dagar, men framförallt roliga! Tyvärr sista eventet för säsongen dock - men det tar jag igen nästa år då jag blir med igen! Älskar ljudet, stämningen och folket - och så alla fina bilar och motorcyklar så klart! :) Var ett tag sen jag var där sist. Men det känds lite som en pusselbit som saknats!
 

 
För var dag som går tycker jag att jag hittar bitar av mig själv som jag tappat och nu pusslar tillbaka!

RSS 2.0