090830

3 år med Patrick idag! <3Kollade precis på "Män som hatar kvinnor" och tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Har varit lite anti, mot den just pga att det varit så mkt hype kring den och böckerna den bygger på. Då det brukar visa sig att jag inte tycker som alla andra. Men, what's new lixom? Men, får väl ge upp lite eftersom jag tyckte filmen var bra. Fast jag tänker dock inte ge mig på böckerna. Någon gräns måste jag ju få ha!Idag är det DK's BF (beräknat födelsedatum) - men än verkar det inte som om lilla myran vill komma ut. Hoppas den kommer inom den närmaste framtiden så jag kan börja shoppa ordentligt åt den lilla. Har stenkoll på dop-presenter och så. Men måste ju ha något fint så här i början också : )

090828

Betalat räkningar. Inte så skojj. Fick inte så värst mkt över, så me me grejor får vänta tills nästa gång, nästa vecka eller så. Beroende på hur snabba csn är. Är ju lite olika med det dära...har iaf uppnått studieresultat nu så : )

Har bytt säng idag. Eller snarare bytt tillbaks till den vi hade förut. Var lagom trötta på skumgummimadrasserna vi legat på - nu blire Mio säng istället! Böt förut för att få större säng (210) men vi använde inte det - hehe - så den lilla (120) blir bättre! Dessutom är den skönare! Men men. Det var dock ett jävla åbäke att få ut den ur garderoben den stått i. Och att för den delen plocka isär dubbelsängen i molekyler och flytta på den. Men nu är det gjort. Ska bara hitta det andra sängbenet så blir det bra, och kanske möblera om i sovrummet? ~fundersam~
Hittade den här paryfmen när jag gick på stan igår. Luktade väldigt gott - blir nog att köpa den när jag får råd : )

Nu kommer Patrick hem! <3

090826/3

"Och du sa
du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
Du måste vara blind
blind blind blind
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur ful jag är"

~sjunger med för full hals och minns~

090826/2

Sitter och har tjejkväll med mig själv :p Hehe, har snart sett klart på Mamma Mia och efter det så blir det Festival. I Like it!

090826

Okej. Blev inget Örebro idag. Lotta var dålig så vi får träffas imorgon istället! : )

Men nu börjar jag seriöst får låååångtråkigt! Längtar tills nästa onsdag då skolan drar igång igen. Hehe, kommer säkert inte tycka så då. Men det ska bli skönt att ha någonting att göra igen, och vara lite social! I år blire CORen, var så säker! :p Hehe, nollorna börjar imorgon. Nästan så man skulle åka in och kolla på dem, men nej. Tror jag kanske ska bli fadder till våren istället? Tåls att fundera på! 

090825

Alla får lön idag, utom jag, jag får vänta tills på torsdag. Suck! Men men, vad gör det? Allt lär ju försvinna på en gång ändå :p

Har rensat en del idag, bland papper, pärmar och annat. Och har upptäckt en sak med mig själv (förutom att jag sparar på alltför mycket onödiga saker); jag är fan en penn-kleptoman! Hittade pennor ÖVERALLT och jag vet knappt var de flesta kommer ifrån? Jag har inte köpt dem, det är en sak som är säker. Men, man går på mässor och plockar på sig. Och på jobbet tar man och får med sig hem. Och andra ställen också är jag säker på :p Haha, så saknar ni pennor - jag kanske är den som har dem! ; )

Imorgon ska jag träffa Lotta aka. Fluffludd : )
Det ska bli kul - prata vampyrer och musik. I like it!

090823

Alla rest-tentor är nu avklarade. Såå, imorgon blir det sovmorgon! Hoppas jag klarar alla (måste klara alla med) - men det räcker med en just nu för att få csn!

Så nu har man "ledigt" en vecka då innan allvaret sätter igång igen. Känns bra. Ska försöka hinna med och träffa Lotta - får bestämma något om jag får tag på henne. Hon fyller ju nästa vecka så! Får hitta på något Twilight-igt att ge henne! : )

Och nästa söndag firar jag och Patrick tre år! <3

090819

Det är konstigt det hära, att när man har saker som man måste göra (läs: plugga). Då är allting annat helt plötsligt mycket roligare - även fast man i vanliga fall inte tycker så. Tex. att städa, diska och tvätta. Och framförallt så finns det helt plötsligt 1000 saker på internet som man måste läsa!

...

En sak till; har nu lagt upp lite bilder på hur det ser ut i huset numera! Finns på min bilddagbok! : )

...

Twitter is for losers!

090812

Katterna är ju som sagt numera frigående och har nu kommit på att om dörren inte är öppen så står man och skriker utanför tills någon kommer och öppnar den. Det är precis vad Buffy precis gjorde. Men när jag öppnat åt hene så står hon kvar och jamar mer. Jag tittar ner och ser en stor råtta! Usch! Hon tar med den in och vad gör katten? Jo, hon leker med den en stund, lämnar den mitt på golvet i hallen och så går hon upp och äter torrfoder! ... Hon måste ha missat lektionen i hur man äter råtta eller ngt? Jag fick slänga ut den ja... hade MiniMe varit här hade hon säkert ätit upp den, men ja, hon var inte i närheten och jag tänkte INTE låta den ligga tills hon kom hem igen.

Häromdan sa jag ju att jag ville hon skulle fånga större råttor och inte bara näbbmöss! Men be careful what you wish for! Fick hålla mig för att inte skrika till när jag såg den :p

Ne, nu ska jag nog studsa lite! : )

090804

IDAG!
  • har jag varit "ledig"
  • har jag tvättat 2 mörka maskiner och en ljus
  • har jag diskat 3 maskiner disk
  • har jag plockat undan aka. städat lite
  • har jag agat mat
  • har jag en månad på mig innan uni börjar igen
  • har Mamma och Pappa har varit gifta i 25 år

RSS 2.0