100227

Haha, bättre sent än aldrig. Idag har jag plockat ned de sista julsakerna! Hade tänkt låta det vara tills midsommar - eller tills P fick nog, vilket som nu kom först. P tyckte vi skulle plocka ned det idag. Så, now it's done.

I övrigt så är det intet nytt under solen. Allt rullar på.

Eller förresten, det ringde en till mig igår och erbjöd (eller sa snarare åt mig) att få bli make'ad och fotograferad av proffs. Gratis! Och så få köpa bilderna om jag ville ha! Bli hämtad med limo och allt... Fick ta med mig tre kompisar också! Någon som är intresserad? 13 Mars isf - 2,5 timme i Örebro! Annars struntar jag nog i det hela...!

Nerdar Screamworks på repeat - och livet är som det ska!

Heja växthuseffekten - det töar ute! Kepp it up!

100218/4

Just ja, P var till judohallen igår (lokalt namn på judohall/gym/träningsplats) då hans arbetskamrat inte trodde på att han tagit 90 kg i bänk och han ville att han skulle bevisa det. Haha, han tog inte 90 men 80 - otränad! Och han klarade 100 kg i benlyft. Fast han var ändå lite besviken att han inte klarade 90 längre - men men, det var ju ändå cirka 3 år sedan han gjorde det. Så nu pratar han om att börja träna! Intressant idé - I think I like it... Fast det påminner mig en del om att jag också borde det! :S

100218/3

Men det var då fan vad alla skaffar barn till höger och vänster? Är jag sist i min årskull på något vis? Och jag som inte ens vill ha barn på minst tre år?! Om jag vill ha några alls detvillsäga! Känns konstigt det här!

100218/2

Jag vill redigera och leka med bilder. Ge mig ett photoshop så är du rar! Kthnxbai

100218

Idag har jag tagit det lugnt. Ska försöka gå ut och gå en sväng på eftermiddagen - ska bara ladda iPoden först. Man kommer ju inte alltför långt utan musik.

Läser en kurs nu som heter "Förebyggandets Konst" (och så någonting mer jag glömt) - men handlar iallafall om preventivt arbete kring psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Och jag känner lite att jag inte är i mitt rätta element. Är intresserad av av själva 'psyk' delen - men någonstans känner jag att jag måste ha missat att läsa vad kursen skulle handla om. Jagmenar, jag är inte lärare, jag jobbar inte för kommunen (eller jo men på fel område) och jag är defenitivt inte någon socionom! Och kursen verkar mer eller mindre vara inriktad till dem, speciellt till personer som jobbar inom skolan. Så ja, inte mitt område. Men det är ändå rätt så intressant.

Är rätt så säker på att jag också missuppfattade uppgiften som jag gjorde. Men, isåfall får jag göra om den. Det var ju inte direkt så att vi fick några konkreta instruktioner. Men men, den handlade i korthet om att vi skulle söka upp lokala undersökningar/enkäter som gjorts rörande barn och ungdomars psykiska hälsa. Och sedan analysera utefter litteraturen.

Det fick mig att fundera på ifall jag själv fyllt i några undersökningar om detta? Men det enda jag minns är att vi fick svara på matenkäter. Och till viss del kan jag förstå syftet med det, men ändå, man har inte alltför mycket att säga om mat. ... Eller, på gymnasiet fick jag svara på en undersökning - men det är ju fel kommun!

Ett annat minne som flöt fram i mitt minne igår hör egentligen inte till ämnet men det fick mig att fundera. Det var iallafall på högstadiet och jag tror vi hade någon form av temavecka eller dylikt. Iallafall - så fick vi (anonymt) fylla i som ett formulär om hur vår drömpartner såg ut och var och sedan så sammanställde lärarna det till ett diagram. Och svaren var väl inte helt vad man väntat sig, utan snarare det motsatta. Även om det var några enstaka som skrev blond och stora bröst. Men flertalet ville ha 'normala' tjejer - samma sak för tjejerna, tvättbräda stod inte dirket högt på listan - vilket killarna trott.

Och jag tror att vi snarare kämpar mot våra egna demoner och hur vi tror att andra vill att vi ska vara, än mot ett verkligt ideal. Och jag förstår inte varför det måste vara så? Ibland skulle jag bara vilja resa tillbaka i tiden till ett yngre jag och få mig att förstå att jag dög som jag var. Ibland skulle jag väl också vilja ge mig själv en bitch slap. Har alltför många "what ifs"! Men, det är inte lätt att vara på topp när man ligger på botten!"Jag tycker att den som kom på snö borde få en ordentlig och välriktad pungspark."

100205/2Skulle jag radda up alla favorit låtar så vet jag inte hur många videos jag skulle få lägga in - men ja, här är iaf några! :) Bara söka HIM på youtube om man vill se mera - eller besöka deras hemsida!

100205

Är fortfarande dålig på att blogga. Illa. Med tanke på hur mycket tid jag egentligen spenderar framför burken.

Börjar känna mig trött på snön också. Man blir lätt det när man har hur mycket so helst att skotta (läs. gångar och en hel satans väg.) och traktorn la av innan snön! Skottade av vägen en enda gång med snösläde - jag och P hade varsinn. Det tog hela dan och lite till - och vi har INTE gjort om det! Speciellt inte sen vi fick veta att grannen kunde skotta med sin traktor. ... När det är så mycket snö att man inte kan komma av gården med bilen, då är det helt enkelt för mycket snö!

P har varit sjuk i veckan. Men jag har klarat mig bra! :)

Dock strular det ju lite för mig, för när han är sjuk så åker han ju inte till Frövi - och jag kan inte ta mig till skolan. Men det löste sig som så att pappa kom upp och hämtade mig innan han åkte till jobbet de två dagar jag skulle iväg. Ibland så suger det att inte ha körkort - speciellt när man bor 1 mil ifrån "stan". På sommaren är det ju rätt lugnt, då kan jag ju cykla hur jag vill - men på vintern? Då är jag lite mer begränsad. Måste fixa nytt körkortstillstånd snart!

Och om ett par dagar så kommer HIM's nya album ut! :) ~happydance~ P ska köpa det åt mig! :) Bara för det slänger jag upp ett par bilder på "Gud" aka Ville Valo!Nästa gång de ska spela i Sverige så bryr jag mig inte om vad P säger - då tar jag med mig DK och fluffludd och går och kollar på dem!

RSS 2.0