090317

Recension av helgen då då!

Blev som sagt hämtad i Fredags - av P som jag bara träffat en gång tidigare, men jag hittade honom tillslut och vi åkte först för att plocka upp E och sedan bar det av neråt i landet; mot Småland och Reftele. En resa på sisådär 36 mil... Lite lagom ; ) Stannade en sväng i Motala - men i övrigt var det raka vägen ner. Äkte här uppe ifrån vid 15:30 och var nere straxt efter klockan 19:00! Kan ju säga att man blev lite mör!

Förstod också ganska så snabbt in i bilresan att mina två medresenärer talar ett språk jag inte riktigt förstår - de talade om sport - och inte allt för mycket annat! ~haha~ Men det löste sig bra. Då och då talade de om annat och involverade mig också! Mycket vänligt... : )

Fick som vanligt leka gps - men jag gjorde ett bra jobb med tanke på att jag bara varit där nere en gång förut och det var för två år sedan. Men men... jag har åtminstone ett hyffsat lokalsinne ^^ Alltid ngt...

Väl nere fick jag mat, alltid ett bra drag! Så jag och DK satt i köket, då P och E var i vardagsrummet med "den rosa" :p - kan ju meddela att den första ölen öppnades inte allt för lång tid efter det att vi stigit in i lägenheten... ; ) Så kan det gå! De fortsatte tala sitt underliga språk - med tillägg från "den rosa" och jag och DK satt och uppdaterade varandra!

Vi lyckades slita dem från sin sport - och lite senare så spelade vi först en omgång av "Så det kan låta" - grabbarna vann, men bara pga. att de fuskade - så vi sa att det var avgjort! ^^  Då började vi spela en omgång TP istället - men E blev trött och gav upp - så då gick vi alla och la oss!

Lrödag; ja - jag vaknade rätt tidigt före alla andra. Låg och läste lite och lyssnade på musik - samt ringde och väckte/pratade med min älskling! Det skulle tydligen vara fotboll på tv - så jag och DK flydde fältet. Åkte först till ett ställe som hette "Sandviks kyrka" - uppenbarligen en kyrka då då; där vi släppte lös hunden så hon fick springa fritt : ) Medans vi strosade runt och kollade på gravar - en aningens udda men intressant hobby vi har... Var där ungefär en timma.

Efter det åkte vi en sväng till Ullared : ) (Och ja, hunden var med - i bilen - men rutorna var nere, och det var kallt och ruggigt, dessutom var vi bara borta en timme!) Och fan vilket ställe alltså - ja, vad ska man säga? Typ som lågprismagasinet och coop i ett - men större! Och fan vad folk det var! Tur vi åkte därifrån när vi gjorde - annars hade jag kunnat nita någon! ÄR INTE FOLK UPPFOSTRADE?! Eller vad är det frågan om, man ber fan om ursäkt om man går in i någon med en stor kundvagn!!! För det är ju inte direkt skönt... ~suck~ Handlade inte så mkt från min sida - men får jag bra lön i sommar blir det nog en resa dit ; )

Sen åkte vi tillbaks hem till DK. Käkade på en pizzeria och E tappade bort sin mobil - såklart!

Sen bar det av in till Falkenberg. En resa på ca 9 mil. Då det inte fanns något närmre - som för det första skulle ha öppet och sen inte ha en åldersgräns på 28. Grabbarna hade ju kommit in - men inte jag och DK! ... Hotellet var kul, jag hade trevligt - men jag kan inte påstå att det var någon jättehöjare att festa i Falkenberg. Fullt med fjortisar - ur min synpunkt! Musiken var inte den man är van vid, och den sk. schlager-baren - ja, den var mer av en karaeokee bar. Höjdpunkten av kvällen var ju när E och F sjöng (inte tillsammans dock). E hade lovat att sjunga - det var det som var kravet för att DK överhuvudtaget skulle köra till Falkenberg ; ) ... Fullast i Falkenberg? Ja, inte var det jag iaf - E och "den rosa" slogs om titeln :p

Söndag; ja, hemrese dag. Slöade mest. Tiden gick fort! Käkade på MAX i värnamo - ingen hit det heller - rekommenderare det inte! Kalla hamburgare, wtf?! Ne, det tyckte vi inte om...Vägen hem gick bra - åkte där nere ifrån vid 19:00 och var hemma straxt efter 23:00.  På vägen upp kommer också P på att han faktiskt kände Patricks storebror - och att han vet precis vart vi bor. Han tyckte jag kunde ha sagt det "liiiite tidigare" ~palm face~ Hur skulle jag kunna ha vetat det? Inget man tänker på direkt heller!

Aja, helgen har varit den bästa på länge! Haft mycket kul - skrattat och bara umgåtts med DK. Fyllt på de sk. batterierna. Men det är ju förstås alltid skönt att komma hem igen - till älsklingens famn... och katterna ; )

090313

Fredag den 13.e igen. Ska tydligen vara ett par stycken iår!

Idag så har jag diskat, plockat undan tvätt, städat lite, fyllt på pannan och packat! Bär av till Reftele och DK om ngn timma. Mamma kommer snart och hämtar mig och kör mig till Frövi där jag blir upphämtad! : ) Kommer hem på söndag igen!

Ringde om sommarvikariat imorse också! ~stolt~ Vi skulle prata i nästa vecka på praktiken - så det kan nog ha löst sig! : )

090312

Idag fyller min bror 25 år - grattis till honom! : )Har precis ringt till min VFU (praktik) plats. Ringde igår också - men då var det en vikarie där som inte visste ngt mer än att hon som skulle vara min handledare var sjukskriven. RIngde idag, och fick tag på hon som jag skulle ha som handledare istället. Hon verkade trevlig, så det blir nog bra : ) Börjar kl 8.00 på måndag!

Är stolt över mig själv för att jag ringde. Har annarst ett mycket stort problem med att ringa - får i princip panikångest attacker när jag måste ringa till folk som jag inte känner. Så inför varje praktik period hittills har jag mått mycket dåligt - just för att behöva ta kontakt. Ibland har jag löst det så att jag (om möjligt) gått till platsen - bara för att slippa ringa! ... Jag har tillochmed svårt för att ringa till människor som jag faktiskt känner! Det är inte så kul kan jag säga...

Läste någonstans nyligen att detta berodde på rädsla för att bli avvisad eller bortstött. Vilket ofta grundade från mobbning. Och det kan man ju ge sig fan på. Även fast jag inte längre bryr mig om de som förr behandlade mig illa - utan mest tycker att de är patetiska - så har de fortfarande ett visst inflytande över mig. Jag hatar't! Det är mitt liv - jag borde kunna styra över det som jag själv vill. Gah! Och på sätt och vis så är det väl det jag börjat med nu, bestämma själv. Och det är delvis därför jag har det lättare för att ringa nu - även om det fortfarande är mycket svårt! Men jag är ändå på rätt väg... Känns bra!

Ska ringa om sommar-vikariat i morgon med - får se hur det går ; )

Sitter och kollar på den här filmen. Den är bra, minns när jag och DK såg den på bio. Den är en av mina absouta favorit filmer!

På tal om DK så ska jag hälsa på henne i helgen :D

090308


Tias skulle ha flyttlådor så jag och Patrick var med till IKEA. Vi köpte denna byrå - så nu slipper vi ha alla våra kläder i en hockey-trunk. Skönt de! Köpte lite extra flyttlådor till oss själva också, inte för att vi ska flytta - utan för att kunna organisera lite i garderoberna som vi förövrigt städat ur (liite iaf - det är ju inte våra saker som står där!) tillsammans med gäst-/blivande dator-/skräprummet. Vi får ju en stycj inneboende igen - typ, nästa helg - och då måste ju han få plats någonstans också.

Hela huset ser mer eller mindre ut som ett katastrofområde numera - eller, det har det väl gjort sen vi flyttade in! Men, aja, ska bli skönt nu när Patrick inte längre är sjukskriven och vi kan få fortsätta med köket - är trött på micromat! Jag vill ha riktig mat - jag vill kunna laga mat - och framför allt - jag vill ha en diskmaskin! Det funkar liksom inte att diska i badrummet hur länge som helst, handfatet är för litet! End of rant!

Började läsa Sylvia Brownes - "Besök från andra sidan" (för femtielfte gången) imorse. Och ja, hon är bara för bra! Brukade spana in i tv-tidningen vilka dagar hon var med på "The Montel Show" - och så gick jag upp tidigt bara för att kolla på det! Måste införskaffa fler böcker av henne - och då på engelska. Föredrar att läsa på original språk - om jag kan, vilket iofs bara innefattar engelska, men iaf! Tänker inte diskutera boken mer än att jag rekommenderar andra att läsa dem. Och om bokens ämne i sig får folk tro/tycka vad de vill!

Fråga; jag vet att jag inte har sådär värst många läsare och så - men om någon av er få har eller vet någon som har boken "När Kärleken Kom" av Louise Boije af Gennäs och vill sälja den - hör av er! I want it! Har letat överallt men utan resultat!

090306

Antingen så står man för sina åsikter - eller så gör man det inte; vilket sedan iofs betyder att man inte har några!


Btw; jag kunde ha varit till Mia och umgåtts. Och jag kunde ha varit ner till Reftele. Men nejdå, här är jag och sista-minuten-tenta-pluggar! Almost epic fail på det dårå... ANATOMI OCH FYSIOLOGI, wtf?! ~suckar djupt~

090303

Do unto others as you would have them do unto you.

RSS 2.0