090627

Numera är det färdiggipsat. "Bara" spackel, golv, tak, tapet och färg kvar : ) Inte så mkt som det låter ... och ja just ja ... el ska dras också! :p

Jobbat idag. 7.30 - 14.00. Går lite knas turer - men det är bättre än inget och jag har fortfarande tid att njuta av vädret. Fast liiite varmt var det väl ändå idag ; )

Var in till Örebro en sväng - gick på bio med Älskling, Mattias och Stefan. Blev Transformers 2 den här gången! Den var väldigt bra! Bättre än ettan! : )

090625

Matrummet är klart!
Köket är nästan klart - ska bara in lite el och vatten (och såklart alla prylar)!
I hall och vardagsrum är det reglat och draget rör för el och så sitter det nya dosor. Spånplattor i taken är det också : )
I hallen har det satts i en ny ytterdörr : ) Och i hallen så gipsas det för tillfället! Det går framåt det här! I LIKE IT!
Kanske blir att bo i ett riktigt hem snart - och inte ett krigs zons liknande kaos! ... hehe ... Willys nästa vecka då då? Ska bli skönt med RIKTIG mat. Blivit lite för mycket snabbmat kan man ju säga! Blir att köra GI-metoden igen... Det kommer nog inte Tias att gilla :p

Imorgon blir det att jobba kväll igen.
På Lördag jobbar jag förmiddag och på Söndag är det en kväll igen! : ) Trevligt med pengar i Juli.
Får komma ihåg att gå till banken bara och anmäla mitt konto : )

Trevligt väder vi har också : )
Ska nog ut i solen en sväng tror jag!


090616

Det är numera målat i kök och matrum! : ) Imorgon ska han lägga golv! Imorgon kväll kanske vi kan börja sätta in det nya köket xD Det går undan det här! I like it! Blev överlycklig när jag kom hem och såg hur snyggt det blev med färgerna jag valde!

090610/3

Hm. Kan inte hitta liket efter näbbmusen. Men det kommer nog fram när vi plockar bort alla kartonger (aka. vårat nya kök). Bara hon inte burit iväg med den någon annanstans i huset!

090610/2

Hantverkaren har varit här i nästan en vecka nu. Matrummet blir klart imorgon och köket på fredag/lördag? ~hoppashoppashoppas~ Det är fasligt vad fort han jobbar. Vem vet? Kanske att hela nedervåningen blir klar tills midsommar? Det vore ju skönt! Slippa allt stök och ha ett riktigt kök - det var ju ett tag sedan nu ; )Bjfic-siten ligger nere : (
Men my sources (LJ och Google) säger att det bara är tillfälligt - då mod:en är bortrest och inte kan fixa det just nu.
Hoppas det stämmer. Var ju mitt i flera fic's. Kan ju inte bara lägga ned då heller... Vad ska jag då sysselsätta mig med! :p FF.net har ju inte direkt många bra fic's i QAF kategorin! Synd. Men så är det när man bara har fic's som ratar upp till M. Men men. :pLillebror tar studenten på fredag. Och Jessica slutar nian. Och jag undrar lite lätt hur det gick till - jag menar, om de nu är så pass "stora". Hur gammal är inte jag själv då då? :s

090610/1

Katten fångade en näbbmus igår kväll. : ) Det var duktigt gjort! Nu ska jag bara hitta liket och kasta ut det...

RSS 2.0