Nostalgi

"You have so many relationships in this life Only one or two will last
You're going through all this pain and strife
Then you turn your back and they're gone so fast
And they're gone so fast
So hold on to the ones who really care In the end they'll be the only ones there
When you get old and start losing your hair
Can you tell me who will still care?"


Det förstod man ju inte då. Men sanna ord. Sanna ord. Och oerhört djupa och "riktiga" texter. Synd de är så "tönt-stämplade"!

090227



Köpte en ny mobil i Onsdags. It's pink and it's pretty! : ) Mitt abonnemang hade iaf gått ut så jag tyckte att det var en bra idé att passa på då. Böt även till abonnemanget Telia Max 25 (jag hade vänner innan). Bra och biligt ; ) Kostar 49 :- / månaden och i det så ringer man gratis till alla telia mobiler - plus att man skickar fria sms till ALLA! xD Me like!

Annars har det inte hänt alltför mycket på sistone.

Mina Twilight böcker har åkt till småland.

Patrick är sjukskriven.

Vi har sett klart på alla Supernatural vi hade låg och  vi är i fas med Ghost Whisperer (nya avsnitt ikväll). Så nu har vi börjat om med säsong ett av House M.D för att ha något att se på! Hehe. älskart, speciellt när jag kan vad många av de latinska namnen de slänger omkring sig betyder! Det måste ju betyda att jag faktiskt lär mig någonting av den utbildning jag går på.

Hm.

Det brinner mkt i Frövi nu tycker jag. Det känns lite olustigt... : (
Först husen nere på fröjevi. Sen sågen i onsdags och nu igår ett hus uppe vid frövifors - och det är ju inte ens är bebott! Det är typ ett minneshus/museum. Komigen - det tar egentilgen emot att säga det; men - det känns som de måste vara anlagda! ~ryser~

Fredag den 13e

Nu vet jag vad det är jag ska blogga om för att få kommentarer - bebisar! Och dessutom lägga ut bilder, verkar tydligen göra susen. Suck. Gårdagen var en engångsföretelse - lär inte bli så mycket bebis prat här inte... nepp!

Igår var det universitetet som gällde - föreläsning på eftermiddagen; "Respitoriska Sjukdomar". Haha. Pratade mycket om Astma. Hehe. Jag svara på det mesta han frågade om - och jag hade inte ens läst på! ; ) Var bara att tänka på Patrick, hans mediciner och hur han blir vid anfall och vid eventuell överdosering.

Hämtade ut Volbeat biljetterna igår med! xD Nu är det nästan dags snart! 6e Mars i Karlstad - blir kul de!

Igår var Patrick och röntgade sin hand - som han haft ont i en månad snart! Jag sa åt honom att gå till doktorn tidigare, men han är ju som sagt lite envis min älskling! Och, ja, vad röntgen visade vet jag inte; men han hade iaf en förslitningsskada av något slag. Så idagså fick han iaf åka tillbaka till sjukhuset och prova ut en stödskena till sin tumme - som han ska ha på sig i tre veckor. Först var han förfärad för att han inte skulle kunna spela 360 - men, jah, han har testat nu - och Rockband verkar fungera rätt bra ändå! ; ) Man har sina prioriteringar... :p

Idag var vi till Max och åt med Micke och Linnéa.
Sen kom Tias hit för att fixa med hans dator.
Just nu är de två hos Krister och dricker kaffe - eller ngt? De kommer tillbaka när de kommer tillbaka.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Och jag tror vi ska spendera den med att installera en stereo i bilen - romantiskt va? :p

Theodor



090202 - kusinens nyföding!

Ganska så stor om man jämför! För DK's bebeis är bara 4,5 cm än så länge. Några månader kvar att växa på sig!

Onsdag



GREEN DAY SLÄPPER NYTT ALBUM I MAJ! ~happydance~
Deras album "American Idiot" är bland de bästa de gjort (om inte det bästa?) och jag längtar faktiskt efter att få höra vad de har hittat på iochmed det här nya albumet. Tror inte det kan bli dåligt iaf!

Och Blink 182 har återförenats!


Good things are happening! xD

Tisdag



Kom ihåg att ta hem klosaxen idag, så nyss (efter kloklipp såklart) så tvättade jag av katterna! Och nej, inte i tvättmaskinen - i duschen! De är inte så glada på mig nu, inte glada alls! Hehe. Men de ser bra lustiga ut med fuktig och spretig päls! Duschar dem inte ofta, men var tvungen nu då deras päls var full av sånt där stendamm - den kändes alldeles sträv när man tog idem. Så då tyckte jag att det var dags!

Var till universitetet idag. Hade seminarium imorse. 8:15 - 10:00. Fast det strulade väldigt med tågen - det var tur att jag överhuvudtaget kom dit. Hm. det tåg jag brukar åka med går 7:25 - det var försenat tills jag vet inte när - om det ens kom fram? Och det tåg som i vanliga fall går 6:43 var försenat till 7:30 så jag kunde åka med det. Tur i oturen typ. Men men. Stackars Ullis (kursare) hon åker från Ludvika med det tåget som i vanliga fall går härifrån  7:25. Hon satt fast på det tåget jag vet inte hur länge - hon hann iaf inte komma på seminariet! Vet inte om hon hann till det efter heller?

Tågen hem gick iaf som de skulle - träffade mamma på stationen på väg hem! Trevligt. Gick hem till dem och fikade i väntan på att Patrick skulle sluta jobba. Hon och jag somnade i soffan framför tv'n ; ) Hehe. Inte så svårt när man har en brasa som brinner och fleece filtar över sig! Plus att vi båda sovit lite dåligt inatt... Men men. Så kan det gå : )

Nu är Patrick nöjd. Han lyckades bränna ut sitt spel på min laptop - hade glömt att jag hade en brännare på den! ; ) Så nu spelar han D.O.A Extreme 2,  eller vad det nu heter? Haha. Skulle inte ha visat honom det spelet. Men men, trodde att Rockband 2 skulle ha varit första prioritet - tydligen inte! :p

Imorgon är det ledig dag igen. Nice de! xD

Måndag

Ledig Måndag idag. Skönt de. Spenderade den med att läsa ut "New Moon" och "Eclipse" igen. Blir dock alltid lite nedstämd av "New Moon". Men men. Så är det. Har diskat och städat lite också. För att vara duktig så att säga.

Var med älskling in till Örebro för att flasha vårat 360. Bra så. Men nu fungerar det visst inte att bränna sådana skivor med våran dvd-brännare så det blev till att beställa en ny. Aja, då får ju jag en dvd-brännare också - alltid något!

Nu ska jag försöka mig på att byta färgpatroner i vår skrivare. Wish me luck - I'll need it.


Lördag

Jag är lätt uttråkad och Patrick är sjuk. :/ Han ligger och kollar på "Batman Begins", jag sngelar bara på den. Så jag kan säga till Linus att jag sett den. :p Han blev lite putt på mig när jag sa att jag sett "The Dark Knight" men inte "Batman Begins". Hehe. Men men, vad som helst är bättre än Jackie Chan filmer just nu. 12st filmer har han - om jag räknat rätt - och han har sett ALLA. Många av dem var konstiga...Visste inte att han hade gjort så många ens?

Annars händer inte så mkt idag - vi ska köra in grannarna till Nora sen - plus hämta dem. Och så ska vi väl försöka handla lite mat. That's it.

Vad händer hos er?


Lååååångt kvar tills April.



Can't wait to see this one! xD

: )

Böt länk. Nu funkar den igen.

0_o

Wtf? Nu funkar inte min video där nere heller. Gah! Fortsätter det såhär kommer det inte finnas någonting kvar på YouTube! ~morr~

Fredag

Ännu en fredag. Känns som att den här veckan har gått välidgt fort av någon anledning. Och det känns som att det hänt en del också.

* 3 dagar på universitetet - måndag, tisdag och onsdag.
* Fick reda på att min faster varit tvungen att ta bort sin hund : /
* Fick reda på att min faster skaffat sig en katt : )
* Lisas och Nicklas Theodor kom äntligen ut i måndags - 9 dagar försenad! 53 cm lång och 4,2 kg. Stor bebis : ) Kan försöka lägga upp en bild här eller på bdb sen!
* Har diskat all disk vi hade.
* Städat bort det mesta av byggdammet - men det är svårt att få bort allt!
* Har lärt mig att min sambo har en underlig besatthet när det gäller Jackie Chan filmer.

Kanske inte ser mycket ut. Men det känns som mycket.

Och nu. NU SNÖAR DET! Har blandade känslor inför det. Tycker ju iofs att det är rätt så fint med snö - när den får liga och så. Men när det smälter är det inte lika kul. Dessutom - jag vill ha vår och sommar nu. Så jag kan få plantera fina saker i rabatterna och ställa ut krukor...och annat somrigt : ) ~längta~

RSS 2.0