Det blir sällan som man tänkt sig.

Jag kan inte laga mat  då jag inte har något kök - för det har vi rivit! Och det kan jag leva med för det ska såklart bli ett nytt av det hela - men projektet står för närvarande still då det tillkommit nya prioriteringar! Vi har nämligen inget badrum heller, nepp, för det har vi inte! Det blev stopp i avloppet igår så nu kan vi inte använda det. Höll på hela kvällen och halva natten och försökte fixa - men det gick INTE! Det blir bara äckel vatten på golvet! Har hållit på hela dagen idag också - och svärmor är här här att hjälpa till. Då hon gjort det förr. Det verkar inte som det kommer lösa sig iaf...Vi har ringt en slamsug nu iaf! Den kommer imorogon bitti, om dom inte löst det tills dess - dom har en grej kvar att testa. Det ser inte så ljust ut! Men dom kämpar på iaf!

Annandagen

Julafton var trevlig. Jag var i Frövi hos mina föräldrar, Patrick åkte till Lindesberg och sina föräldrar - men han kom till oss lite senare på kvällen. Alltid kul att ha hela familjen samlad.

Juldagen - sov halva dagen och började efter det plocka ur köket för att kunna riva det. Hann dock inte så mkt innan jag fick skjuts in till Frövi och DK - hon ville ha hjälp med håret. Då hon gett mig en biljett till Juldagsfesten på Klaras : ) Så det var vi iväg på igår. Förfest hemma hos En.  : ) Det var roligt - vi var åtta stycken allt som allt som gick... höll på till klockan 2. Och efter det var det MAX. Var hemma i skogen vid 3.30 ungefär. 

Idag har vi vart i Örebro och köpt golv till kök och hall.
Nu river Patrick och Blade ut vårat kök! (Bilder kommer på BDB)
Imorgon är det mat hos farmor och farfar.
Och så vill kursarna att vi ska gå ut också... ujujuj...och så har jag en EKG-labb rapport att skriva!

Julafton

Det är julafton idag.
Och det snöar ute
! ^_^ Såg när jag gick ner imorse att det låg ett liiiitet tunt fint lager med snö på backen - och nu så kommer det liiite mera! Det var bra, nu kanske man kan få sig lite riktig julkänsla. : )

Blir att åka in till Frövi sedan för att fira jul.

Hoppas alla har det bra!

GOD JUL!

V70Vi ska byta bil.
Igen.
: )
Blir den här - en Volvo V70!

Skulle ha hämtat den idag, men det gick inte då det var flera saker som behövdes bytas på den. Kamrem blandannat. Men den 30e. Då kommer den hem! Har en lånebil och åker i nu, en Opel - för 940'n böt vi in.

Var på Marieberg idag och köte klart alla julklappar. Det var rätt så mycket folk där - men blev väl så, de flesta fick väl pengar idag kan jag tänka.

Och imorgon är det julafton, konstigt va!

Söndag

Sitter och skriver på min laptop idag ^^ Älskling gav mig den i en för tidig julklapp häromdan! : )

Det blev ingen julshopping idag. Det var ngt fel på DK's bil. Men imorrn, efter uni, då blir det av! Har en del kvar att köpa tyvärr. Det är nog min sämsta sida, att jag skjuter upp allting tillochmed sista minuten - JÄMT! Spelar ingen roll vad det rör sig om, jag är sen iaf. Har nog lite av en slacker attityd! :/ Men tillbaks till ämnet. Snart är det jul! Och jag har nästan allting kvar att handla (nej nu ljög jag lite) och jag har inte skrivit DK's julbrev - som faktiskt är en tradition, dock uteblev den förra året av okänd anledning. Men iår hade jag tänkt skriva ihop ett... hehehe.... får se vad det blir av det hela! Men iår har jag iaf skickat ut julkort - sådana blev det inga förra året av ja, ganska så uppenbara anledningar - men i år kom dom ut : )

Blade och Carro var här en stund förut.
Det var trevligt - men är inte så skojj att ha folk här när huset ser ut som det gör! Tur vi ska styra upp det här snart ;)

Västervik

Sitter i Västervik. Skriver på Patricks lite underliga men söta laptop. Är här och hälsar på Jimmy och hans tjej. Länge sedan man träffade dem sist nu, men vi kom iaf hit igår. Och det blir hemgång lite senare... Saknar mina kattvalpar! Har varit nere på stan och sett hur Västervik såg ut, det var inte värst stort - som en blandning av Linde och Örebro. En iofs ganska så stor stad, men inte vidare värst mkt affärer. Men Patrick hittade iaf lite nya fina kläder. : )

Vårat kök kom i Torsdag - så nu ligger det där hemma och väntar på att få packas upp!

DK kom hem igår. Najs. Men jag har ju inte fått träffa henne än dock. Ska ändra på det imorrn när vi ska in till Marieberg och trängas med alla andra som heller inte handlat klart sina julklappar! Det blir kul. Haha!

...

Mera Quotes; en personlig favorit.

Min kusin och min äldsta bror pratade - och kom fram till att;

- Storleken har ingen betydelse!
- Jo, om man ska klubba säl ...


De påstår att de pratade om kameror - men vem vet...


Mat

Jag är hungrig.
Patrick kommer snart hem med pizza! xD
~happydance~

Doh!

Idag är det 20 år sedan det första Simpsonsavsnittet sändes i USA. Det är ju nästan så man borde fira! Haha! xD Den serien är ju guld när man inte har annat att göra. Dock lite tråkig när man sett dem ett par gånger för mycket!

Imorrn kommer vårat kök. Någon gång mellan 15:00 och 21:00! Dags att sätta fart med huset snart!

Quotes

Jag har en liten hobby.
Och den hobbyn är att komma ihåg, samt skriva ner roliga saker som jag, släkt och vänner säger. Det har blivit ett "litet" dokument samlat på datorn med ett gäng godbitar. 
Har tänkt dela med mig av dem då och då; med början idag...

En av mina äldre bröder talar om för våran lille-bror vad det innebär att vara man;
"Du är man så du får aldrig säga att du fryser. Du kan stå på antarktis i bara kalsonger - men du får inte säga att du fryser iallafall..."

Jag på kvällspromenad med DK - och det är fullt med sniglar överallt; 

”En är bara äcklig – två är en invasion!”

 

DK är inte bättre hon - en gång sa hon; "Titta, ett rådjur på ett ben!"
Och så pekade hon på en soptunna! xD


Måndag

Är än så länge inte sjuk. And, let's keep it that way!
Men stannade iallafall hemma från universitetet idag. För att vara på den säkra sidan! Men det var åtminstone inte någon föreläsning jag missade, bara en introduktion till någontin. Var säkert någon annan där som kan berätta ifall det sas någonting viktigt!

Usch. har tråkigt. Ska lägga mig och läsa en stund tror jag.
Har precis läst ut Twilight, igen, så nu borde jag kunna börja läsa New Moon igen! Om det inte vore för det faktum att den boken gjorde mig förbannad sist jag läste den! :p

Tur jag hittat en bra cam av Twilight nu iaf. Tills jag kan köpa en riktig DVD dvs. Men, konstigt, första gången jag såg filmen störde jag mig inte på mkt alls! Sen läste jag om boken och kollade på filmen igen. Då störde jag mig på mer saker... Illa det här... Och det är fucking jävla illa att regissören har hoppat av inför nästa film! >.<

LuciaGlad Lucia and what not! : )

Idag är Patrick frisk, eller ja, friskare iaf!

Och senare blir det av in till Frövi för att fira morbros sambo som fyller 40! Kanske blir en avstickare till kyrkan för att kolla in årets luciatåg också... vi får se...

This One Made My Day


...

Älskling kräks.
Jag är på dåligt humör.
Och ingen bio blev det.
Rackarns skit dag idag!

... Hoppas åtminstone att jag slipper bli sjuk! HATAR att spy! Man kanske skulle ha investerat i lite handdesinfektion - eller "råkat" ta med sig lite från skolan!  Suck. Jag är redan skadad av mitt "yrke"! :p

...

Filen fick inte stanna nere! : (

...

Blade har gjort ngt med mitt winamp >.<
Vet inte alls vart jag har allt längre - och så dyker den upp ibland när jag inte vill! Suck.

Leker

Så, sitter och leker lite i bloggen... Tror jag kommit på hur man gör med det mesta nu! :) All HTML-kunskap var tydligen inte bortglömd! Där ser man vad som finns gömt i hjärnan!

Älskling är på nedervåningen, han är sjuk stackarn! Hoppas att tallriken fil jag gav honom nyss får stanna nere...

DK är hemma : ) Yaj! Ska träffa henne senare! xD

Blogg... Igen!

Så, nu har man en blogg igen.
Kanske ska vara bättre på att updatera den här gången! Who knows?
Ska bara traggla igenom lite gamla HTML-kunskaper och designhjälp först så sidan ser någorlunda representabelt ut!
Just nu är sidan ganska så hideous! Haha!

Och som förr.
Vill ni veta något är det bara att fråga; för utan fråga, inget svar!

RSS 2.0